Forum Penolong Pegawai Perubatan Sarawak
 
HomePortalGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Navigation
 Portal
 Forum
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Klinik warga Emas
Sun Jun 14, 2009 4:19 am by PPP BorhanDalat

» BERITA BERGAMBAR DARI KK NANGA SEMAH, DARO
Sun Jun 14, 2009 4:01 am by PPP BorhanDalat

» Elaun RM 1500, 1000, 500- APA KATA PPP SARAWAK? LAYAK ATAU TIDAK?
Wed Jun 10, 2009 9:23 pm by musrgmude

» KLINIK INTEGRASI
Wed Jun 10, 2009 5:25 pm by wreig

» Salam lelenggau
Wed Jun 10, 2009 2:51 pm by deresa_mit

» KALAU ANDA JADI KETUA PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN SARAWAK????
Wed Jun 10, 2009 1:12 pm by deresa_mit

» MASA DEPAN PPP
Tue Jun 09, 2009 12:09 pm by Ndan6192

» SELAMAT HARI GAWAI DAYAK 2009
Sat May 30, 2009 12:49 pm by cloud

» All Maybank Account Holders / Semua Pemegang Akaun Maybank
Fri May 29, 2009 9:44 pm by onesu

Affiliates










 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search

Share | 
 

 Penggunaan ICT dikawasan luar bandar

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Ghost Rider
Junior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 481
Age : 34
Location : Hueco Mundo ( Las Noches)
Job/hobbies : PPP U29
Humor : HA!HA!HA! Gelak kan dia..
Points : 18
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Sat Jun 14, 2008 3:18 pm

gooolllll tq utk info tu.. kalo kenak tarik balik teruk la AMO kat ulu tu kan.. tapi apa pula TPC ni? adakah ia satu server atau ia seperti USP? boleh tolong explain?
Back to top Go down
View user profile
babaitoni2006

avatar

Number of posts : 19
Points : 0
Registration date : 2008-05-06

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Mon Jun 23, 2008 5:33 pm

mun TPC ktk tanya unit TPC di JKNS jak pok...hahahahah kmk tauk USP jak sebab kmk perjuangkan nya dolok. Tapi besa lah kt polah bait ne org lihat. Pa bila jaik sikit uisshhh sampei ke bangsa kmk pun org nganok !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ada lori ada bas......ada lori bagus naik bas...sebab minyak nait...
hehehehehahahahahahah!!!!!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
toyol2000

avatar

Number of posts : 41
Points : 0
Registration date : 2008-05-14

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Tue Jun 24, 2008 11:26 am

hahaha saya lah yang tahu dua-dua sebab saya pakai tpc dan usp sekali...........tapi yang tak best sebab banyak yang tak mau pakai sebab belukuk kot............pesanan saya rajin-rajin kan belajar jangan tunggu org nak ajar sebab sampai bila lagi.........jangan menjahanam kan harta kerajaan sudah lah macam sekarang banyak usp yang sudah kong bukan apa banyak tikus yang cuba nak repair labu tapi tak pandai............kalau ada masalah hantar jak report gi ktak sudah biar dia org yang setel kan...............ok lah aku nakcau dolok
Back to top Go down
View user profile
babaitoni2006

avatar

Number of posts : 19
Points : 0
Registration date : 2008-05-06

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Wed Jun 25, 2008 1:45 pm

toyol !!!!!!!!!!! tapi mun dah pandei sikit macam ketua kau sia lalu lawa pun sik guna juak. Klak nyebut benda setinggi gunung ajak pasal komputer...hahahah. Orang lain byk gik pandei..diam jak. Ada nok kongsi gik pemandei nya...k toyol kirim salam ngan Dr. P ko sia nok baru melawat ktk sia ..hahah
Back to top Go down
View user profile
toyol2000

avatar

Number of posts : 41
Points : 0
Registration date : 2008-05-14

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Thu Jun 26, 2008 10:42 am

Dr. P kirim salam balit ngan u babai.............apa projek untuk penan sik ada gik kah orang yang sudi nak ajar penan pasal pc ni...........kalau ada jangan terkezut tengok penan chat ( penan siber ) aku pun tak dapat nak bayangkan macam mana.................hehehehehehe

pasal ketua aku tu biasa lah tengok muka pun dah tau...................ala auta jak lah kawan........tak ada juga kemajuan yang dia bawa....
Back to top Go down
View user profile
Rie@HeartBreak7
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1482
Age : 34
Location : KK Kuala Lawas
Job/hobbies : AMO U29
Points : 27
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Wed Sep 10, 2008 11:15 pm

bagus bagi ja USP tu kat tempat yg memerlukan. MACAM KLINIK I!! drp bg dgn org yg x pandai pakai n tgk benda biru ja.
Back to top Go down
View user profile
Roy.B
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 991
Age : 34
Location : Adong Belalai PuB IN de SBWJAYA
Job/hobbies : Dresa Pala tangga
Humor : ensumbar bujang berani kempang
Points : 47
Registration date : 2008-05-18

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Tue Oct 21, 2008 11:20 am

nama utai biru.skrin biru pia......
Back to top Go down
View user profile
Rie@HeartBreak7
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 1482
Age : 34
Location : KK Kuala Lawas
Job/hobbies : AMO U29
Points : 27
Registration date : 2008-02-23

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Wed Oct 22, 2008 8:15 pm

blue, kuning, ijo~

_________________
がりえ しあ
Gariey Sia
http://www.rumahpanjai.com/profile/GarieySia
Back to top Go down
View user profile
Shinigami
User Forumer
avatar

Male
Number of posts : 72
Age : 36
Location : MENUA PETARA,MENUA ANTU,MENUA JELU,MENUA AKU
Job/hobbies : tolong2 org susah
Humor : AN APPLE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY....( UKAI PPP )
Points : 13
Registration date : 2008-12-03

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Sun Dec 07, 2008 1:39 am

ermmmm,aku selalu pakai USP juga,cuma mslh sekarang,area kami ada mslh ngan line,cuma menunggu lah pihak berkenaan untuk repair,pasal bil...aku selalu memantau penggunaan telefon,rekod lam buku khas,yg tak rasmi aku nasihatkan pakai kad Ring2,sedangkan aku sendiri pakai kad Ring2. Yalah,sekecil mata pun saiz pukat kita,ada juak yg terlepas kan...
Back to top Go down
View user profile http://www.begulaisejalai.ning.com
Shinigami
User Forumer
avatar

Male
Number of posts : 72
Age : 36
Location : MENUA PETARA,MENUA ANTU,MENUA JELU,MENUA AKU
Job/hobbies : tolong2 org susah
Humor : AN APPLE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY....( UKAI PPP )
Points : 13
Registration date : 2008-12-03

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Sun Dec 07, 2008 1:42 am

sebenarnya byk web boleh dipakai utk berforum misalannya,pakai www.ning.com,free juakya
Back to top Go down
View user profile http://www.begulaisejalai.ning.com
aubreysherrod
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 911
Age : 35
Location : Lubok Antu, Sarawak
Job/hobbies : Minum ejok/beer/langkau
Points : 316
Registration date : 2009-02-10

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Wed Feb 25, 2009 7:09 am

What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile http://genghaus.blogspot.com
aubreysherrod
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 911
Age : 35
Location : Lubok Antu, Sarawak
Job/hobbies : Minum ejok/beer/langkau
Points : 316
Registration date : 2009-02-10

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Fri Feb 27, 2009 6:15 pm

What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile http://genghaus.blogspot.com
gokusan



Male
Number of posts : 11
Age : 46
Points : 0
Registration date : 2009-03-04

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Wed Mar 04, 2009 3:14 pm

Rakan-rakan PPP,

Saya boleh terangkan apa itu TPC, tapi ianya ambil byk masa kalau nak terang kan dlm forum nie..tapi tak pe kan? boleh explain berperingkat2......

Maklumat TPC:

TPC (Teleprimary Care) atau Telejagaan Primer ialah kaedah menyalurkan perkhidmatan kesihatan yang sedia ada kepada pesakit dan orang ramai dengan menggunakan kemudahan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT).
Ianya meliputi perkhidmatan pengawasan penyakit, pengurusan wabak, perkhidmatan sokongan seperti makmal, radiologi dan farmasi.
Back to top Go down
View user profile
aubreysherrod
Senior Forumer
avatar

Male
Number of posts : 911
Age : 35
Location : Lubok Antu, Sarawak
Job/hobbies : Minum ejok/beer/langkau
Points : 316
Registration date : 2009-02-10

PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   Tue Mar 17, 2009 12:53 pm

terima kasih bro...bila tpc nak liputi semua klinik di sarawak?
Back to top Go down
View user profile http://genghaus.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Penggunaan ICT dikawasan luar bandar   

Back to top Go down
 
Penggunaan ICT dikawasan luar bandar
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Sarawak Assistant Medical Officer Forum :: Forum Berkenaan IT :: Berita IT-
Jump to: